KorData
KorData KorData KorData KorData KorData KorData KorData
KorData
 
 
PRIJSLIJST - VPN
 
 
 
VPN biedt immers de mogelijkheid dat medewerkers voortaan, van waar dan ook, zich kunnen aanmelden op het bedrijfsnetwerk. Alle documenten, databases, de boekhouding en dergelijke kunnen geraadpleegd en verwerkt worden zonder dat de medewerker aanwezig moet zijn op de werkvloer. Van thuis uit in de boekhouding werken of documenten op de server aanpassen, is perfect mogelijk dankzij VPN.
 
Voor het werken met VPN maakt de medewerker gewoon een verbinding met het Internet. Net zoals hij dat daarvoor ook deed. Vervolgens start de medewerker een VPN verbinding naar het bedrijfsnetwerk. Na autorisatie krijgt de medewerker toegang. Op het netwerk gelden vervolgens dezelfde rechten als wanneer de medewerker achter zijn PC op het werk zou zitten.
 
Ook voor het verbinden van uw bedrijf met uw vestiging(en) in het buitenland is VPN de oplossing. Uw netwerken van uw verschillende vestigingen worden aan elkaar gekoppeld door gebruik te maken van VPN routers.
 
Misschien biedt VPN ook wel dé oplossing voor uw bedrijf. Aarzel dan niet om ons te raadplegen. Wij zullen u graag de gewenste toelichting geven of een gepersonaliseerd voorstel voor u uitwerken.
 
Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kan u terecht op het telefoonnummer 02/828.00.00
 
KorData
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld) en inclusief recupel, reprobel, auvibel en bebat.
copyright © 2018 - KorData BVBA - Disclaimer