KorData
KorData KorData KorData KorData KorData KorData KorData
KorData
 
 
TIPS - Hierbij enkele produkten die toch wat meer aandacht verdienen
 
 
Devolo dLAN 500 WiFi
 
Wi-Fi waar u maar wilt
- De perfecte combinatie: dLAN-technologie en Wi-Fi
- Eindelijk volledige ontvangst voor smartphones, laptops en tablets
- Beter dan welke Wi-Fi-repeater dan ook
- Inclusief unieke WiFi Move Technology
- Geïntegreerde Fast-Ethernet-aansluiting
- Compact en onopvallend design

Productomschrijving
De dLAN 500 WiFi combineert de nieuwste technologie en een compact ontwerp met de beste internetverbinding. De dLAN 500 WiFi gebruikt als powerline-adapter de interne stroomleiding als een lange kabel en brengt zo het internet in iedere ruimte. Het geïntegreerde draadloos LAN zorgt bovendien voor een volledige internetdekking in de kamer tot in de laatste hoek. Smartphones, tablets en laptops hebben vanaf nu overal probleemloos volledige ontvangst. Met de extra Fast-Ethernet-aansluiting kan steeds een bijkomend eindapparaat (bijv. Smart-TV, spelconsole) worden aangesloten.

Beter dan welke Wi-Fi-repeater dan ook: voor de verbinding gebruikt devolo het interne stroomnet. Op ieder stopcontact staat zo de volledige bandbreedte ter beschikking; dit totaal in tegenstelling met een Wi-Fi-repeater.

De intelligente WiFi-Move-Technology zorgt voor nog meer vrijheid: want nu worden smartphones, tablets en laptops automatisch met het internet verbonden. Geniet in elke ruimte en op elke verdieping altijd automatisch van de beste Wi-Fi-ontvangst! Het compacte en vlakke ontwerp past bovendien discreet in elke woonsituatie. Met de dLAN 500 WiFi van devolo treedt de toekomst uw woning binnen.

Comfortabel WiFi - Overal de beste verbinding
Om in het hele huis de beste ontvangst de bieden, kunnen meerdere dLAN 500 WiFi adapters tegelijkertijd gebruikt worden. Bijvoorbeeld in de woonkamer, in de werkkamer en in de hobbykamer. Samen verbinden de adapters zich tot één groot WiFi-netwerk, waarbinnen smartphone, tablet en laptop automatisch het beste toegangspunt zoeken. Volledig automatisch, zonder actief te moeten omschakelen.

Onze service
Wij stellen deze modules voor u in. Het enige wat je zelf nog moet doen is ze thuis inpluggen!

Kostprijs
Starter kit (1 wallmount + 1 WiFi unit): € 115,00
Network kit (1 wallmount + 2 WiFi units): € 157,00
WiFi module (1 WiFi unit): € 72,00

Devolo in PDF
 
 
KorData
 
 
Prijzen zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld) en inclusief recupel, reprobel, auvibel en bebat.
copyright © 2018 - KorData BVBA - Disclaimer